Quality assurance

 

 

Vállalatcsoportunk az AAT Holding több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik biztonságtechnikai rendszerek gyártása és fejlesztése terén, garantálva a magas minőséget és megbízhatóságot.

 

Minden Novus termékre 3 év garanciát biztosítunk.
Minden Polon-Alfa termékre 5 év garanciát vállalunk.
A GiG – EC típusvizsgálati tanúsítvány igazolja, hogy felszerelések és védelmi rendszerek megfelelnek az alapvető egészségvédelmi és biztonsági követelményeknek, robbanásveszélyes légkörben tervezési és védelmi felszerelésként használva, a 94/9 / EC irányelveivel összhangban. Tanúsító szervezet: Központi Bányászati Intézet.
CE jelölés (Conformité Européenne) - A gyártó saját kizárólagos felelősségére kijelenti, hogy a termék megfelel valamennyi vonatkozó jogi követelménynek, mindenekelőtt az egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak. A megfelelőségi jelöléssel való visszaélés olyan súlyos jogi és gazdasági következményekkel jár, ami garantálja, hogy minden termék megfelel az elektromos és elektronikus berendezésekre vonatkozó biztonsági és minőségi Egyesített Európai előírásoknak.
RoHs (A veszélyes anyagok korlátozásáról) - Termékeink tervezése és gyártása megfelel a RoHS (2002/95/EC) irányelvekről szóló korlátozásának. Az irányelv célja, hogy csökkentse a veszélyes anyagok környezetbe való behatolását, az elektromos és elektronikus hulladékot. Az elvégzett tesztek garantálják, hogy az eszközök nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek negatívan befolyásolják az emberi egészséget vagy a természetes környezetet.

A GOST-R megfelelőségi tanúsítvány biztosítja, hogy a termékeink megfelelnek az Orosz Föderációs normáknak és jogi szabályozásoknak.

Az EAC megfelelőségi tanúsítvány biztosítja, hogy termékeink megfelelnek az alacsony szabályozási és biztonsági követelményeknek a fehéroroszországi, kazahsztáni és az Orosz Föderációs vámunióban.

Termékeinket a WEEE (2002/96/EC) vonatkozó elektromos és elektronikus hulladék kezelési irányelvekre hivatkozva nem lehet háztartási hulladékként kezelni. Ezek újrahasznosítására erre specializálódott újrahasznosító központok vannak. Az elektromos és elektronikus hulladékok helyes kezelésével óvja a környezetet és az emberi egészséget.

 

 

Szerzői jogok 2021 Polon-Alfa Magyarország Kft   Használati feltételek